Huoneistoremontti | Turku

Laadukas huoneistoremontti makusi mukaan – toteuttaa Stari Oy

Oletko juuri muuttanut uuteen asuntoon, mutta asunnon sisätilojen ulkonäkö ja kunto eivät vastaa tarpeitasi? Haluatko remontoida muuten vain asunnostasi enemmän itsesi näköisen? Stari Oy on Turun seudulla toimiva kokenut rakennusalan yritys, joka on erikoistut eri laajuisiin huoneistoremontteihin. Huoneistoremonteillamme parannetaan huomattavasti asumisviihtyisyyttä, mutta vaikutetaan myös merkittävästi asunnon arvoon. Suunnittelemme ja toteutamme niin pienemmät remontit aina pelkistä pintatöistä alkaen laajempiin urakoihin, joissa uusitaan vaikkapa jokainen kodin tila asiakkaan toiveiden mukaan. huoneistoremontti

Huoneistoremontteja yli 20 vuoden kokemuksella

Yli 20 vuoden kokemus alalta varmistaa laadukkaan ja tyylikkään lopputuloksen. Tunnemme oikeaoppiset työtavat ja pystymme toimimaan haastavissakin kohteissa. Työntekijämme koostuvat kalusteasentajista, laatoittajista, maalareista, timpureista ja LVI-alan ammattilaisista – osaajia löytyy jokaiseen remontin vaiheeseen, joten saat koko remontin yritykseltämme aina keittöremontista märkätilojen uudistukseen.

Yksi kumppani

Enää sinun ei tarvitse soitella usealle urakoitsijalle ja koittaa sovittaa asentajan, laatoittajan, sähkömiehen, putkimiehen ja maalarin aikatauluja yhteen. Meiltä löytyy osaaja jokaiseen hommaan ja tämän vuoksi keittiöremontin tekeminen on entistä helpompaa. Emme ole myöskään sidottuja tiettyihin kalustemerkkeihin, vaan tarjoamme asennus- ja remontointipalveluitamme kaikille.

Työmme ei myöskään lopu siihen, että olemme saaneet remontin tehtyä, vaan me huolehdimme myös siitä että siivoamme jälkemme ja Sinun on mukava tulla uudistuneeseen keittiöösi ilman stressiä remonttisotkujen siivoamisesta!

Lisäksi kustannukset ovat helpommin ennakoitavissa ja pysyt varmemmin budjetissa, kun yksi yritys hoitaa kaiken. Hinnoittelussa tarjoamme yleensä kahta vaihtoehtoa, joko urakkatarjousta tai tuntihinnoittelua, valitse itsellesi sopivin. Asiakkaanamme saat meiltä aina maksuttoman arviokäynnin, jossa kartoitamme toiveesi ja tarpeesi.

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, teemme vielä kirjallisen sopimuksen, josta sovitut asiat voi vielä tarkistaa. Kun olemme saaneet urakan valmiiksi, varmistamme vielä henkilökohtaisella yhteydenotolla tyytyväisyytesi työmme jälkeen, sillä asiakastyytyväisyys on yksi meille tärkeimmistä asioista!

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKKAANAMME SAAT MEILTÄ AINA MAKSUTTOMAN ARVIOKÄYNNIN, JOSSA KARTOITAMME TOIVEESI JA TARPEESI.
SOITA NUMEROON 040 549 6648 TAI LAITA MEILLE VIESTIÄ YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA.

Huoneistoremontti Turku