Keittiöremontti | Turku, Naantali, Raisio

Laadukkaat ja huolettomat keittiöhuoneremontit hoitaa Stari Oy

Meiltä saat laadukkaan keittiöremontin vuosien kokemuksella. Voimme remontoida koko keittiön tai vain osan siitä, tarpeidesi mukaan.

Enää sinun ei tarvitse soitella usealle urakoitsijalle ja koittaa sovittaa asentajan, laatoittajan, sähkömiehen, putkimiehen ja maalarin aikatauluja yhteen. Meiltä löytyy osaaja jokaiseen hommaan ja tämän vuoksi keittiöremontin tekeminen on entistä helpompaa. Emme ole myöskään sidottuja tiettyihin kalustemerkkeihin, vaan tarjoamme asennus- ja remontointipalveluitamme kaikille.

Keittiöremontin tekijäksi kannattaa aina valita alan ammattilainen. Toteutamme juuri sinun toiveidesi mukaisen keittiöremontin luotettavasti ja ammattitaidolla.

Keittiöremontin suunnitteluun kannattaa panostaa. Onhan kyseessä kuitenkin yksi kodin suurimmistä remontti-investoinneista. Hyvin suunniteltu keittiöremontti takaa toimivan keittiön vuosiksi eteenpäin. Kun keittiöremonttia aletaan suunnitella, kannattaa ensin miettiä keittiöremontin budjetti. Kun budjetti on alusta asti selvillä, vältetään helpommin yllätykset kustannuksissa. Meiltä saat laadukkaan keittiöremontin kilpailukykyiseen hintaan. Lisäksi kustannukset ovat helpommin ennakoitavissa ja pysyt varmemmin budjetissa, kun saat laskun yhdeltä toimijalta. Hinnoittelussa tarjoamme yleensä kahta vaihtoehtoa, joko urakkatarjousta tai tuntihinnoittelua. Tämä sovitaan yhdessä asiakkaan tarpeiden mukaan.

OTA YHTEYTTÄ

Asiakkaanamme saat meiltä aina maksuttoman arviokäynnin, jossa kartoitamme toiveesi ja tarpeesi.
Soita numeroon 040 549 6648 tai laita meille viestiä yhteydenottolomakkeen kautta!