Kylpyhuoneremontti | Turku

Kylpyhuone- ja saunare­montit sekä vesieristykset

Kylpyhuoneremontti Turku – remontti onnistuu Stari Oy:ltä joutuisasti ja vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella. Kaipaako kylpyhuoneesi pientä ehostusta vai täysremonttia? Ota yhteyttä alan ammattilaiseen niin mietitään yhdessä parhaat ratkaisut juuri sinun toiveittesi mukaan. Teemme kylpyhuoneremontit jo yli 30 vuoden kokemuksella ja Tilaajavastuu.fi vahvistaa luotettavan palvelumme. Työlle määritellyt aikataulumme ovat pitäneet ilman, että ensiluokkaisesta työnjäljestä on tarvinnut tinkiä. Alalla on monenlaista toimijaa, joten yrityksen taustat on hyvä selvittää. Hyvästä työstämme on merkkinä myös se, että monet asiakkaamme ottavat meihin yhteyttä suositusten kautta.

Arviointikäyntimme on veloitukseton. Paikan päällä pystymme keskustelemaan tarkemmin halutuista muutoksista ja niiden toteuttamistavasta sekä teemme tarvittavat mittaukset. Arviointikäynnin perusteella teemme asiakkaalle remontista tarjouksen, jonka lähetämme yleensä sähköpostilla. Tarjouksen hyväksyminen on helppoa. Sinun ei tarvitse kuin kuitata tarjous hyväksyvästi sähköpostilla ja homma alkaa edetä.

Kylpyhuoneremontti Turku – hyödynnä suunnittelupalvelumme

Onpa sinulla sitten selvä kuva, millaisen kylpyhuoneen haluat tai ainoastaan tieto siitä, että jotain pitää muuttaa, olemme oikea valinta työn toteuttajaksi? Laadukkaan toteutuksen lisäksi tarjoamme myös osaavaa suunnittelupalvelua, jotta lopputulos olisi varmasti miellyttävä ja ratkaisu kestävä. Ammattitaitoisessa suunnittelussa voidaan ottaa huomioon erilaiset tekniset toteutukseen liittyvät seikat jo työn alkuvaiheessa. Voitte hankkia tarvittavat uudet kalusteet joko itse tai kauttamme.

Yhteistyöverkostomme on kattava, joten saat kauttamme myös sähkö- ja putkityöt sekä ilmanvaihtotyöt. Yhteistyökumppaneittemme käyttö tekee työn kulusta jouhevampaa, koska silloin voimme sopia aikataulut suoraan heidän kanssaan. Voit toki käyttää myös muita haluamiasi toimijoita.

Kylpyhuoneremontin keskimääräinen kesto on noin kolme viikkoa. Työn kesto tietenkin riippuu työn määrästä ja voi vaihdella suurestikin. Esimerkiksi puutaloissa voi tulla yllätyksiä, jos kylpyhuoneesta löytyy hometta tai kosteutta. Tämä tuottaa lisätyötä ja viivästyttää hieman työn valmistumista.

Oikeanlainen vesieristys on hyvin tärkeää kylpyhuoneremonttien yhteydessä. Väärin tehty eristys voi aiheuttaa esimerkiksi vesi- ja homeongelmia. Veden pääsy kosketuksiin sähköjohtojen kanssa voi olla hyvinkin vaarallista. Työntekijöillämme on vesieristys-sertifikaatti, joten voit olla varma, että kylpyhuoneremonttisi vesieristys tulee tehtyä toimestamme kunnolla. Korjaamme myös kylpyhuoneessa mahdollisesti olevia puutteellisia ilmanvaihtoratkaisuja ja erilaisia putki- ja sähkövirityksiä, jotta niistä ei jatkossa aiheudu ongelmia.

Teemme kylpyhuoneremontteja pääasiassa yksityisasiakkaille. Toimialuettamme on Turku ja lähialueet, kuten Raisio, Naantali, Kaarina ja Lieto.

OTA YHTEYTTÄ

ASIAKKAANAMME SAAT MEILTÄ AINA MAKSUTTOMAN ARVIOKÄYNNIN, JOSSA KARTOITAMME TOIVEESI JA TARPEESI.
SOITA NUMEROON 040 549 6648 TAI LAITA MEILLE VIESTIÄ YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA.