Kodin stailausremontti | Turku

Stari Oy:ltä saat laadukkaat asuntojen stailaus­remontit asunnostaan parempaa hintaa tavoitteleville sekä kiinteistö­välittäjille.

Oletko myymässä asuntoasi ja haluaisit saada asunnostasi paremman hinnan? Oletko harkinnut, että remontoisit sen ennen myyntiä? Erilaisilla kodin stailausremonteilla nostat asuntosi myyntiarvoa huomattavasti. Uusimalla kulahtaneet keittiön kaapit tai uudistamalla vanhahtavat 2000-luvun alun värikkäät tapetit boordeineen vaaleisiin ja neutraaleihin sävyihin tavoitat  varmasti laajemman ostajakunnan.

Laadukas työnjälki on tärkeässä roolissa kodin stailausremonteissa. Kodin stailausremontin kustannukset ovat parhaiten ennakoitavissa ja pysyt budjetissa, kun yksi yritys pystyy hoitamaan koko remontin. Hinnoittelussa tarjoamme yleensä kahta vaihtoehtoa, joko urakkatarjousta tai tuntihinnoittelua. Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, teemme vielä kirjallisen sopimuksen, josta sovitut asiat voi vielä tarkistaa.

Asiakkaanamme saat meiltä aina maksuttoman arviokäynnin, jossa kartoitamme toiveesi ja tarpeesi. Ota meihin siis yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä mitä myyntiä edistäviä toimenpiteitä voisimme asunnollesi tehdä!

Ota yhteyttä

ASIAKKAANAMME SAAT MEILTÄ AINA MAKSUTTOMAN ARVIOKÄYNNIN, JOSSA KARTOITAMME TOIVEESI JA TARPEESI.
SOITA NUMEROON 040 549 6648 TAI LAITA MEILLE VIESTIÄ YHTEYDENOTTOLOMAKKEEN KAUTTA.